29 Nisan 2010 Perşembe

bisiklet turumuz 2..

dönüşte flamingolar çok yakınımızdaydı durup resimlerini çektim.burada doğa çok güzel.Toplam 26 km yol yaptık.Gayet iyi geçti.ertesi gün çok bi yerimiz ağrımadı.
13.km'de ayaklarımıza kara sular indiğinden dolayı oturup bişeyler yiyelim dedik.biskivülerimiz yedik.

yol çok güzeldi.çok hafif bir yokuş vardı,rüzgar karşıdan esiyordu.Biraz zorlandık ama devam ettik.


ilk molamızı henüz sezonu açmayan deniz restoranın bahçesinde verdik.Bişey içebilirmiyiz diye sorduğumda haftaya açacağız dediler.bizde oturup dinlendik..



meral evden çıkarken küçük sırt çantamıza (ben taşıdım)birkaç şişe su ve biskivüt koymuştu.tabiyatıyla yolda çok işimize yaradı.




İkinci binişimizde daha fazla km yapmaya çalışacaktık.K.yakada yapılan bisiklet yolununu ilk defa deneyecektik.çok güzel olmuş yapanın eline sağlık.Trafikle hiç muhattap olmuyorsun ve toplam bizim evden gidiş yaklaşık 35 km.tutuyor.gidiş geliş 70 km.





23 Nisan izmir turu

dönüşte meral dairo moreno'nun büstü önünde resim çekildi.burası dario moreno'nun adını taşıyan ve asansöre çıkan sokaktı.Konağa kadar yürüdük 20-25 dak.sürdü
manzara nasıl ama??

kahvelerimizi İzmire tepeden bakarak süper bir manzara karşısında içtik.


kemeraltında gezip meşhur mustafa ustada söğüş yedikten sonra(15 tl iki kişi) yıllardır gitmeye söz verip gidemediğimiz İzmir'in ünlü asansörüne gittik.süperdi



saat kulesinin çevresi herzamanki gibi kalabalıktı !!




23 nisanda ilk defa tatildim.İdilde arkadaşlarınla bulaşacaktı.Bizde hadi karşıya geçip gezelim dedik.Vapurda çay içtik 60 kr'tu 1 lira verdim üstü gelmedi bizde aramadık..





giderkende çekcez söz :)

Bisiklet gezimiz1

.
bisikletlerimizi yaptırıp ilk sürüşümüzü gerçekleştirdik.Meral yorulduğu için mola verdik.Hava çok güzeldi..
ikinci molamızı yaklaşık 5 km sonra verdik
dedem resmini yapmıştı..

bir resim daha,sanırım eski iskele...

eski k.yaka

eski demiryolunun resmi.